Skip to main content






ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ. ΑΝΟΙΞΗ 2020 μ.Χ. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ. Του Α. Αντωνά.



ΚΑΙ, ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ……
Γράφει ο Αντώνιος Αντωνάς.

Εάν μη έλπηται ανέλπιστον, ουκ εξευρήσει.
Αν δεν ελπίζεις το ανέλπιστο, δεν θα το βρεις.
Nil desperandum!
Ποτέ μην απελπίζεσαι.
Dum spiro spero.
Όσο αναπνέω ελπίζω.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ. ΑΝΟΙΞΗ 2020 μ.Χ.
ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ…..


ΤΟ ΑΥΡΙΟ.
Ο νέος κόσμος θα αφυπνισθεί και θα συνετισθεί…, θα διδαχθεί από τα ολέθρια λάθη αυτής της αυτοκαταστροφικής γενιάς του 2020 μ.Χ., που έφερε αυτόν τον πανέμορφο Πλανήτη ΓΗ και την θεία φύση στο χείλος της καταστροφής.
Νέα ήθη και έθιμα, νέα πορεία από την ανανεωμένη γενιά των νέων μας παιδιών, που δεν φταίει καθόλου για αυτή την κατάντια μας. Ένα μεγάλο MEA CULPA οφείλουμε ευθαρσώς να πούμε εμείς οι πατεράδες, οι μητέρες, τα αδέλφια στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας που τους κληροδοτήσαμε ένα αβέβαιο μέλλον…. το οποίο ευχόμαστε σύντομα να μετατραπεί σε μέλλον αισιοδοξίας……
Ο νέος κόσμος θα συνέλθει από τον λήθαργο, που μας επέβαλε η νέα τάξη πραγμάτων και η ευμάρεια, αλλά και η εγκληματική μας ανοχή στις αμαρτωλές μας καταστροφικές καταχρήσεις. Ουδέν κακό αμιγές καλού….
Η αγάπη, η συμπαράσταση, η συνοχή των ανθρώπων πλέον ίσως να αποτρέπουν καταστροφικούς πολέμους, ίσως φέρει πίσω τις συνετές πράξεις των προγόνων μας, ίσως φέρει πίσω την φιλία και τις κοινωνικές επαφές που έχουν εκλείψει….


               
  
Ερασιτεχνική ζωγραφική naïve.. Μήπως, επιστρέφουμε στο παρελθόν μας…; Α. Αντωνά

Μια λιτή ζωή, ο παραδοσιακός φούρνος στη αυλή μας, η γνωριμία με τους καλούς μας γείτονες, που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα….., η αγάπη, η συμπόνοια, η αισιοδοξία θα επιστρέψουν….
Ζω σε μιά ωραία γειτονιά για χρόνια… Πιστέψτε το διότι αυτό συνέβαινε σε όλους μας ..Δεν γνωρίζω κανένα γείτονα της διπλανής πόρτας…. Τώρα αρχίσαμε να μιλάμε και να…. γνωριζόμαστε από τα μπαλκόνια….
Δεν θα υπάρχει ρύπανση, όχι μόνο τα αυτοκίνητα θα μειωθούν, αλλά και τα αεροπλάνα…, ίσως κάποτε να ακούμε κάποιο αεροπλάνο…θα είναι μάλλον ταχυδρομικό ή νοσοκομειακό… .Όχι δεν είμαι μάντης κακών, αντίθετα είμαι αισιόδοξος και παρ΄όλον ότι θα στερηθούμε κάποια πράγματα,  να είστε βέβαιοι, ότι αυτή η λιτότητα θα φέρει ευτυχία και χαρά σε όλο τον κόσμο… Ούτε το καλό φαγητό θα στερηθεί, ούτε και την διασκέδαση του…απλά παν μέτρον άριστον πλέον…Το πάλαι της κατάχρησης, ποτέ δεν πρέπει να επιστρέψει….
Ο νέος κόσμος, τα παιδιά μας τα οποία είναι καλύτερα από εμάς,  θα αγαπήσουν την φύση και θα την προστατεύσουν, διότι αυτή την θεία φύση έχουμε αλώσει και καταστρέψει με επακόλουθο να προκύπτουν όχι μόνο μολυσματικές ασθένειες, αλλά και ρύπανση του περιβάλλοντος …Σε λίγο δεν θα είχαμε οξυγόνο να αναπνεύσουμε….Μας πρόλαβε ο επάρατος Κορονοϊός….

Ενδεικτικά αποσπασματικά προφητικά κείμενα από UMANO κ.ά. 2017-2018( Προσθήκη σχολίων)

Ζητήσαμε από τον περιβαλλοντολόγο του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος της Ένωσης Περιβαλλοντολόγων Ελλάδος, κο Δημήτρη Πειρουνάκη, να μας βοηθήσει να βάλουμε σε μία τάξη όλα τα παρακάτω. Να μας βοηθήσει να καταλάβουμε πόσο κακό έχουμε κάνει στη Γη – αλλά και τον εαυτό μας – με την καταστροφή του περιβάλλοντος. 
Αποσπάσματα Οι κλιματικές αλλαγές, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και, γενικότερα, η καταστροφή του περιβάλλοντος αποτελούν μείζονα θέματα για τον άνθρωπο και την επιβίωσή του. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανά τον πλανήτη ακραία καιρικά φαινόμενα όπως ξηρασίες, πλημμύρες, σεισμούς. Για το 2018 οι πόροι της Γης εξαντλήθηκαν και είναι το συντομότερο χρονικό διάστημα που έχει καταγραφεί ποτέ. Από την άλλη, ακούμε συχνά για το φαινόμενο του θερμοκηπίου, χωρίς οι περισσότεροι από εμάς να κατανοούμε τι ακριβώς είναι. UMANO.
Ορισμένα αέρια της ατμόσφαιρας, γνωστά και ως θερμοκηπιακά αέρια, επιτρέπουν τη διέλευση της ηλιακής ακτινοβολίας προς τη Γη. Αντίθετα απορροφούν και επανεκπέμπουν προς το έδαφος ένα μέρος της υπέρυθρης ακτινοβολίας που εκπέμπεται από την επιφάνεια της Γης.
Αυτή η παγίδευση της υπέρυθρης ακτινοβολίας από τα συγκεκριμένα αέρια ονομάζεται φαινόμενο του θερμοκηπίου. Αποτελεί μια πλήρως φυσική διαδικασία η οποία διατηρεί τη Γη ζεστή προκειμένου να υπάρχει ζωή και ανάπτυξη στον πλανήτη μας.
Τα τελευταία χρόνια όμως η ανθρωπογενής δραστηριότητα – κυρίως μέσω της καύσης των ορυκτών καυσίμων – οδήγησε σε αύξηση των συγκεντρώσεων των αερίων του θερμοκηπίου (διοξείδιο του άνθρακα,
μεθάνιο, μονοξείδιο του αζώτου και φθοριούχα αέρια) στην ατμόσφαιρα, με άμεσο επακόλουθο την αύξηση της μέσης θερμοκρασίας στην επιφάνεια της Γης.
Η αύξηση της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας οδηγεί επίσης σε αύξηση της θερμοκρασίας των θαλασσών. Κάτι που προκαλεί διαστολή των μορίων του νερού και επαύξηση των επιπέδων της στάθμης των θαλασσών. 
Φαινόμενο που σε παραθαλάσσιες περιοχές μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως επικίνδυνο, ενώ οδηγεί και σε τήξη των πάγων. Μια ακόμα σημαντική αλλαγή που έχει προκαλέσει η ανθρωπογενής δραστηριότητα είναι το φαινόμενο της οξίνισης των ωκεανών. Οι θάλασσες και οι ωκεανοί λειτουργούν σαν καταβόθρες. Έχουν απορροφήσει το 25-50% του διοξειδίου του άνθρακα που έχει παράξει ο άνθρωπος από την βιομηχανική επανάσταση έως σήμερα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όμως την αύξηση των συγκεντρώσεων ανθρακικού οξέος που οδηγεί σε αλλαγή του pH του νερού και μείωση της ικανότητας  ασβεστοποίησης πολλών θαλάσσιων οργανισμών (δέσμευση ασβεστίου για ανάπτυξη σκελετικής δομής
Η ξηρασία, η ερημοποίηση αλλά και η ρύπανση θα μειώσει την προσφερόμενη ποσότητα τροφής και πρόσβασης σε πόσιμο νερό. Σε συνδυασμό με την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού θα οδηγήσει σε μεγάλα μεταναστευτικά ρεύματα ενώ θα αυξηθεί και ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.
Umano: Αυτό το καλοκαίρι ανακοινώθηκε πως για το 2018 εξαντλήθηκαν οι πόροι της Γης. Τι ακριβώς σημαίνει και ποιες οι επιπτώσεις για τον άνθρωπο;
Σημαίνει την απόλυτη αποτυχία του υφιστάμενου μοντέλου κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης.                                                                                                                          Η ανθρώπινη κατανάλωση ξεπερνά πλέον την ικανότητα αναγέννησης της φύσης. 
Αποψιλώνουμε δασικές εκτάσεις με ρυθμό μεγαλύτερο από αυτόν ο οποίος απαιτείται για να αναπτυχθούν νέες. Εκλύουμε σε υπέρμετρο βαθμό θερμοκηπιακά αέρια και παράγουμε υπέρογκες ποσότητες αποβλήτων. Ξεπερνούμε, με άλλα λόγια, την φέρουσα ικανότητα αποκατάστασης των φυσικών οικοσυστημάτων μας και λειτουργούμε σαν να μη γνωρίζουμε πως οι φυσικοί πόροι είναι πεπερασμένοι.
Εάν δεν δράσουμε σχετικά σύντομα προληπτικά, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις των πράξεών μας θέτοντας σε κίνδυνο το μέλλον των επόμενων γενεών.
Ταυτόχρονα, τα ακραία φαινόμενα βροχοπτώσεων προκαλούν με τη σειρά τους υποβάθμιση του εδάφους και σημαντικά προβλήματα στην γεωργική παραγωγή. Η συνεχόμενη αποψίλωση των δασικών εκτάσεων – ιδιαίτερα κοντά στα αστικά κέντρα – οδηγεί σε φαινόμενα πλημμυρών, όπως τα σχετικά πρόσφατα που παρατηρήθηκαν στην Μάνδρα Αττικής, αλλά και σε όλο τον κόσμο…..
Αυτά τα ενδεικτικά και άλλα μύρια για τις ολέθριες μέρες και καταστροφικές πράξεις του ανθρώπινου γένους, της γενιάς του 2020 μ.Χ.
Ας ευχηθούμε και προσευχηθούμε όλοι με αισιοδοξία, ότι από αύριο ένας ζωοδόχος ήλιος θα ανατείλει ξανά πάνω από τον *Πλανήτη ΓΗ και θα δώσει χαρά, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο….. Ο Θεός και η αισιοδοξία μας βοηθοί μας….

                                
*ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ.
( Απόσπασμα WIKIPEDIA.)
Η Γη αποτελεί τον τρίτο πιο κοντινό πλανήτη στον Ήλιο, τον πιο πυκνό και τον πέμπτο μεγαλύτερο σε μάζα στο Ηλιακό Σύστημα και ειδικότερα τον μεγαλύτερο ανάμεσα στους γήινους πλανήτες, δηλαδή τους πλανήτες με στερεό φλοιό και το μοναδικό γνωστό ουράνιο σώμα που φιλοξενεί ζωή.
Σύμφωνα με ενδείξεις μέσω ραδιομετρικής χρονολόγησης και άλλων πηγών, η Γη σχηματίστηκε πριν από 4,54 δισεκατομμύρια έτη.[3][4][5] Αλληλεπιδρά με τα άλλα αντικείμενα του χώρου μέσω βαρυτικών δυνάμεων, ιδιαίτερα με τον Ήλιο και τη Σελήνη, η οποία αποτελεί τον μοναδικό μόνιμο φυσικό δορυφόρο της. Η αλληλεπίδραση της Γης με το βαρυτικό πεδίο της Σελήνης δημιουργεί την παλίρροια των ωκεανών, σταθεροποιεί την κατεύθυνση του άξονα περιστροφής της Γης και σταδιακά μειώνει τον ρυθμό περιστροφής του πλανήτη μας. Κατά την διάρκεια μιας πλήρους περιστροφής γύρω από τον Ήλιο, η Γη περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της περίπου 365,26 φορές, δημιουργώντας 365,26 ηλιακές ημέρες ή ένα αστρικό έτος.[σ 1] Ο άξονας περιστροφής της Γης έχει κλίση 23,4° με τον κάθετο στο επίπεδο τροχιάς της άξονα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εποχικές διαφορές στην επιφάνεια της Γης με περίοδο ενός τροπικού έτους (365,24 ηλιακές μέρες).[6]

ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ





ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ - ΚΕΙΜΕΝΩΝ.

Επισκευθείτε: www.ledrastory.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ant.antonas@gmail.com και μέσω ιστοσελίδας www.ledrastory.com / cyprustory@gmail.com





ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ 





         








ΣΑΛΑΜΙΝΑ  ΚΥΠΡΟΣ






                                                                  ΚΟΥΡΙΟΝ - ΚΥΠΡΟΣ



ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ 1974.


ΟΔΗΓΙΕΣ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ - ΑΡΘΡΩΝ.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
H EΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
ΕΑΝ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΛΙΓΚ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ SEARCH GOOGLE ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. (Σύντομα θα λύσουμε το πρόβλημα.)
ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ Γ΄ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ WWW.LEDRASTORY,COM. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ Δ΄ ΜΕΡΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΤΟ 2019 ΑΝΩ ΤΩΝ 120 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜO, ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ KAI TΟΝ ΣΤΓΓΡΑΦΕΑ ΑΝΤΩΝΙΟ ΑΝΤΩΝΑ, 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ.


ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΝΩΜΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΤΟΥΝ.

Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν.
Τυχερός όποιος διδάχτηκε ιστορία.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.
Η αρχαία ελληνική ιστορία είναι ένα ποίημα.
Η ιστορία είναι φιλοσοφία μέσω παραδειγμάτων.
Φως της αλήθειας, μάρτυρας των καιρών, δάσκαλος της ζωής είναι η Ιστορία.
Αυτοί που δεν ξέρουν ιστορία είναι καταδικασμένοι να την επαναλάβουν.
Αντίθετα με τον Χριστιανισμό, που κήρυττε μια ειρήνη που ποτέ δεν υλοποιήθηκε, το Ισλάμ ήρθε με ένα σπαθί.
Η αρχαιότητα είναι η αριστοκρατία της ιστορίας.
Αν δεν ξέρεις ιστορία, είναι σαν να γεννήθηκες χθες.
Ιδού το μάθημα που μας διδάσκει η ιστορία: Επανάληψη.
Οι λαοί που δε βλέπουν τους προγόνους τους, δεν βλέπουν ούτε τους απογόνους τους.


















1. ===========================================================================================================================...=

Image result for αρχαιο ελληνεσ φιλοσοφοι φωτοImage result for αρχαιο ελληνεσ φιλοσοφοι φωτο


Image result for αρχαιο ελληνεσ φιλοσοφοι φωτο    Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνική ιστορία φωτο

www.palo.gr › Ελλάδα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝΤΑ ΑΡΘΡΑ. ΥΠΟ ΕΠΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.


Search Results


olympia.gr › tag › αντωνασ
olympia.gr › tag › αντωνασ
olympia.gr › tag › αντωνα

Search Results

Web results

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΛΕΣ.... (για να ευθυμήσουμε και λίγο). › Μας τις έστειλε ο αγαπητός μας φίλος Αντώνης Αντωνάς. 1 σχόλιο: .


olympia.gr › tag › αντωνασ

olympia.gr › tag › αντωνασ

Search Results

Web results

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΛΕΣ.... (για να ευθυμήσουμε και λίγο). › Μας τις έστειλε ο αγαπητός μας φίλος Αντώνης Αντωνάς. 1 σχόλιο: ...
You've visited this page many times. Last visit: 2/5/20
Aug 25, 2019 - Μεταξύ αυτών και ο ήρωας αδελφός μου Χριστάκης Αντωνάς, ο οποίος ημιθανής πλέον προτού χάσει τις αισθήσεις του βροντοφώναξε


Mar 6, 2020 - ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ. Koukfamily.gr • Πριν από 2 ...



5 days ago - Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς Ένα μόνο ενδεικτικό παράδειγμα και υπόδειγμα από τα μύρια που έχει καταγράψει η ένδοξη Ελληνική Ιστορία, πιο ...

olympia.gr › tag › αντωνασ
olympia.gr › tag › αντωνασ
Nov 24, 2019 - Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς** **ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ... -post\_254](http://koukfamily.blogspot.com/2019/09/blog-post_254.html) (Μιλούν


Nov 7, 2019 - Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς Κυκλοφόρησε το νέο ιστορικό - αποκαλυπτικό βιβλίο "ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΤΑ ... Πηγη κειμένου: koukfamily.blogspot.com 



Αυτονόητα συμπεράσματα, για τα επεισόδια ντροπής, που ...

Search Results



koukfamily.blogspot.com › blog-post_27

koukfamily.blogspot.com › blog-post_278
olympia.gr › tag › αντωνησ-αντωνασ

Search Results

koukfamily.blogspot.com › blog-post_278



olympia.gr › 2020/03/11 › απαντηση-στον-αιματοβ..

απαντηση στον αιματοβρεκτο προεδρο της κατα συρροη ...





olympia.gr › tag › αντωνησ-αντωνασ

koukfamily.blogspot.com › blog-post_278

να ζουν οι πατριωτες και να θυμουνται αιωνια τον ... - Olympia



ι

olympia.gr › 2020/02/27 › να-ζουν-οι-πατριωτ

pia.gr › 2020/02/16 › κατεχομενη-βορεια-ελλ..



Η συμμετοχή των Κυπρίων στους εθνικούς αγώνες. Κείμενα – Επιλογή ... Τότε όλοι μας ανελύθημεν εις δάκρυα ως δι' ηλεκτρισμού διότι οι μεν άλλοι όλοι έκλαιον ...
Missing: olympia ‎| Must include: olympia
archeia.moec.gov.cy › ethnikoi_agones_kyprion



archeia.moec.gov.cy › ethnikoi_agones_kyprion

Posts about ΑΝΤΩΝΑΣ written by IGOR. ... ΕτικέταΑΝΤΩΝΑΣ. history - ιστορία - 历史 9 Δεκεμβρίου, 2019 · Συρρίκνωση του Ελληνισμού από τα μαύρα χρόνια της ...
olympia.gr › tag › αντωνασ


Posts about ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ written by IGOR. ... Ετικέτα: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ ... ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΑ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ.

Search Results

Web results

Mar 10, 2020 - Olympia.gr ... Ο καιρός γαρ εγγύςδιότι ο κόμπος και το χτένι έσπασε και την χτένα… πλέον… ... στην δεύτερη εντολή απάντησαν ότι είναι πρόθυμοι να εμπλακούν διότι είχαν το πλεονέκτημα αφού δεν είχαν εντοπισθεί…

Search Results

Web results

Oct 2, 2019 - Οι αγώνες των Ελλήνων της Κύπρου για την ελευθερία της Ελλάδας. Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς. Συμμετοχή των Κυπρίων στην Επανάσταση του .

Mar 9, 2020 - ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ….. Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς. Συμμετοχή των Κυπρίων στην 

Feb 2, 2014 - Στην Έκθεση συμμετέχουν με σημαντικά εκθέματα το Βυζαντινό Μουσείο ... ενιαίας εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων, ανεξαρτήτως κρατικών συνόρων. ... Ελλαδίτες και Κύπριοι, σύμμαχοι και συνοδοιπόροι σε αγώνες και μάχες ...

Προσθέτει ο τιμημένος Στρατηγός Δ. Αλευρομάγειρος, στον οποίο η Κύπρος ... Θάνο της έγκυρης τιμημένης ιστοσελίδας www.koukfamily.blogspot.com που πάντα τιμά ... Συμμετοχή των Ελλήνων Κυπρίων σε όλ
3 days ago - Απαράδεκτο δημοσίευμα του Στέφανου Κασιμάτη για την Κύπρο, οργισμένη απάντηση των ... προσφορών της Κύπρου σε όλους τους Εθνικούς αγώνες και την Ελληνικότητας της Κύπρου ... 95, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΎΣ ΑΓΩΝΕΣ ... ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily.

Comments

  1. Η Κυπρος φιλε και αδερφε Αντωνη που με πολλη συγκινηση διαβασα στο αρθρο του αδερφικου μου φιλου Θανου για τον Ηρωα αδερφο σου ηταν και θα ειναι για μενα μια ακομα αλυτρωτη Πατριδα.
    Ευχομαι να μπορεσω καποια στιγμη να ερθω και να προσκυνησω τον τοπο αυτο που εβγαλε τετοια ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, σου αφιερωνω μια μικρη μου δραση για τα αδερφια μας που δολοφονησαν τα κτηνη αυτα που θελουν να συγκαταλεγονται στους "πολιτισμενους" λαους.
    Αν θελησεις το φωτογραφικο υλικο απο αυτην την δραση το μεηλ μου ειναι αυτο και μην διστασεις να επικοινωνησεις....hondakatseas@gmail.com
    http://makpress.blogspot.com/2016/07/blog-post_806.html

    ReplyDelete

Post a Comment